Showbiz

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi…

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi…S-o facem lată, dar controlat” pare a fi devizul lui Ștefan Bănică Jr, care și-a serbat împlinirea a 51 de ani într-un loc unde invitații n-au avut semnal la telefoane și, prin urmare, n-au putut „sifona” poze, filmulețe și informații de la petrecere: un club aflat la subsol
Joi seară, juratul de la „X Factor” a sunat adunarea pentru cei apropiați lui într-un piano-bar din centrul Capitalei.

Nu a ales întâmplător localul; acesta se află la subsol și odată ce-ai ajuns acolo, adio semnal la mobil! Așa s-a asigurat de discreție.

De buna dispoziție a invitaților s-a asigurat altfel; punându-le la dispoziție un bufet generos, băuturi fine și muzică de calitate.
Ștefan Bănică jr și-a serbat ziua într-un club la subsol! Invitații, fără semnal la telefon, ca ”să nu dea din casă” Musafirii în casa de împrumut a lui Bănică la aniversarea a 51 de ani au fost aleși pe sprânceană.

I-au fost alături la un pahar de whisky prieteni de-o viață: Costin Chiroiu, care îi este ca un frate artistului, Tudor Furdui, fiul marelui Dumitru Furdui, fostul coleg de trupă Virgil Ianțu, Nicu Patoi, actorul Adrian Vâlcu, solistul Mihail Gheorghe, Bogdan Ghițulescu, Flavius Teodosiu, Vlad Enăchescu, actrița Emilia Popescu, Oana Sîrbu și fostul antrenor de la Dinamo București Ioan Andone – sărbătoritul fiind un înfocat susținător al clubuluidin Ștefan cel Mare.

Copiii cântărețului, invitați și ei la chef N-a lipsit de la petrecere nici familia vedetei:
Lavinia, cântăreața care i-a devenit soție anul trecut, Violeta, fiica lui și a Andreei Marin, și Radu Ștefan, fiul de 16 ani al lui Bănică jr, care a fost însoțit de iubita lui.

Familia și prietenii deopotrivă s-au bucurat, spre dimineață, de un recital-surpriză.

După ce trupa ”rezidentă” și-a încheiat programul artistic, Bănică jr s-a așezat la pian și a început să cânte, iar invitații cu aptitudini muzicale i s-au alăturat și i-au ținut isonul.

B1.ro

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *