Publicatia Antena24.ro.

Si-a transat vecinul,crezand ca e EXTRATERESTRU


Un fost miner și-a tranșat vecinul, despre care credea că e extraterestruFostul miner din Baia Mare care și-a ucis și tranșat un vecin, despre care credea că e extraterestru, a fost condamnat la 14 ani şi 4 luni de detenţie pentru omor şi profanare de cadavre.

El va trebui să achite despăgubiri morale de 75.000 euro familiei victimei, informează B1.ro.

Crima cumplită a fost comisă pe 26 noiembrie 2018, pe fondul consumului de alcool.

Nicolae Meheş, un fost miner de 62 de ani, și-a recunoscut fapta. Victimă i-a fost un pensionar în vârstă de 84 de ani.

Meheş şi-a înjunghiat victima în abdomen de mai multe ori. Una dintre lovituri a nimerit telefonul victimei, care s-ar fi spart, bateria a sărit din aparat, la vedere, iar individul cu mintea înceţoşată a înţepat-o şi a crezut că la mijloc ar fi un lucru ”necurat”, respectiv că are de-a face cu un extraterestru.

Meheş a pretins în faţa procurorilor că nu îşi aduce aminte exact decât că l-a omorât pe bătrân şi nu ştie de ce şi cum a ajuns să-l tranşeze.

A scos cadavrul afară, trăgându-l după el, de picioare, până în faţa casei pe pământ, unde “s-a trezit” cu o secure în mână şi a început să lovească trupul victimei.

După ce a terminat cu ciopârţitul cadavrului, s-a dus la un vecin, i-a spus ce a făcut şi tot de acolo a sunat la 112.

FacebookTwitterOdnoklassnikiLinkedInShare


Citeste si...


Adelina Pestrițu, prinsă in Italia de acest periculos coronavirus: „Chiar mi-e frică!”

Vedeta TV, Adelina Pestritu ii este frica de acest virus, deoarece este in Milano, acolo unde are un eveniment de moda, iar vedeta a aflat ca este epidemia virusului coronavirus, care  speriat Italia, relateaza wowbiz.ro. Adelina Pestrițu a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Milano, din Italia, acolo unde...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro