Sport

SIGUR NU STIAII-Simona Halep are un garaj mare

SIGUR NU STIAII-Simona Halep are un garaj mareSimona Halep este  una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis la nivel mondial. Pe lângă numeroasele trofee cucerite celebra sportivă a acumulat și o avere pe măsură.

La sfârșitul anului 2016, Simona Halep avea în cont peste 12 milioane de dolari.

Una pasiunile Simonei Halep este condusul. Din acest motiv în garajul sportivei gasim cinci masini de lux care depasesc jumătate de milion de euro.
Atunci când se află în țară și vrea să facă o plimbare Simona Halep poate să aleagă dintr-o listă de mașini exclusivistă: un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un Range Rover și cele mai noi achiziții – un Mercedes GLE 450 AMG și un Mercedes CLS AMG.

Aceaste modele auto ne demonstrează fără echivoc că Simona Halep iubește mașinile.

Este bine ştiut faptul, că Simona a luat permisul de conducere, cu emoţii, d-abia din a treia încercare. Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, Simona Halep declara: ”Am susţinut examenul în aprilie 2012. Nu eram focusată pe subiect. L-am picat de 2 ori. Am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26, iar a treia oară am făcut 24, l-am luat. La examentul practic nu am avut însă probleme!”.

Simona Halep a devenit la începutul acestui an ambasador Mercedes-Benz în România. Astfel, Simona se alătură seriei de ambasadori ai brandului în România: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu și Cătălin Ștefănescu.

În urma parteneriatului, Simona Halep va miza pe un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé în prima parte a anului 2017.

Sursa auto-bild.ro

Citeste si...