Showbiz

Simona Gherghe, în lacrimi! Ce a putut să spună despre criminalul de la Carcal!

Simona Gherghe, în lacrimi! Ce a putut să spună despre criminalul de la Carcal!Simona Gherghe a vorbit despre criminalul din Caracal, din postura de mamă de fată!
Simona Gherghe este și ea extrem de afectată de ce s-a întâmplat în Caracal, în cazul celor două fete ucise de Gheorghe Dincă!

”Privești situația de la Caracal, care a tulburat o țară întreagă, și te gândești inevitabil la viața ta. Te duci acasă, vezi că ai tăi sunt bine și te gândești că acest lucru este cel mai important, să fie sănătoși și nu îți mai trebuie nimic altceva. Nici nu vreau să mă gândesc la bieții părinți ai adolescentelor dispărute”, a spus prezentatoarea TV pentru WOWbiz.ro.

Vedeta a mărturisit, în premieră pentru WOWbiz.ro că, în postura de proaspătă mămică, ea nu a putut să urmărească acest caz, fără să fie afectată.
”Te rog sa mă crezi că nu pot să văd o știre pe marginea acestui subiect până la capăt, cum se zice cap–coadă, nu pot să o văd, mi se pare îngrozitor ce s-a întâmplat, absolut îngrozitor. De aceea, am evitat să mă uit zilele acestea la televizor, pentru că mă încarcă foarte tare, pentru că, așa cum spuneam, mă uit la copiii mei și vreau să mă gândesc că sunt bine și nu li se poate întâmpla nimic rău niciodată. Este înfiorător că așa ceva există în zilele noastre, Doamne.. ai senzația că în 30 de ani nu s-a schimbSimona Gherghe a fost îngrozită de criminalul din Caracal! ”Știrile de genul acesta inevitabil te tulbură”
Simona Gherghe a fost îngrozită de criminalul din Caracal, dar totodată mărturisește, cu lacrimi în ochi, că o asemenea situație, precum dispariția tinerelor, este musai să fie dicutată, în familiile cu copii.

”Criminalul acesta este îngrozitor, iar știrile de genul acesta inevitabil te tulbură și inevitabil te determină să te gândești cum îți crești copilul, cum îi spui despre anumite pericole, trebuie vorbit cu ei despre lucrurile acestea, nu trebuie să existe subiecte tabu, trebuie să știi să le răspunzi la întrebări și să îi și pregătești pentru viață”, a conchis vedeta TV.at nimic în România, că nu te simți în siguranță în țara asta”, a mai spus Simona.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *