Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Sport

Simona Halep: ‘Mi se părea imposibil să o înving pe Radwanska’

Simona Halep: ‘Mi se părea imposibil să o înving pe Radwanska’Simona Halep (26 de ani) e lider mondial și nu îi mai e frică de nicio adversară în acest moment, dar lucrurile nu au stat întotdeauna așa. În trecut, Simona a dezvoltat un complex față de o jucătoare la care puțini s-ar gândi.
Halep a dezvăluit care a fost declicul din cariera ei. Constănțeanca spune că a realizat că poate ajunge în top atunci când a învins-o pe Radwanska, sportivă ce i se părea imposibil de bătut. S-a întâmplat în sezonul 2013, la turneul Premier 5 de la Roma, iar Simona a avut o ascensiune fulminantă după acel episod.

„În anul 2013, la Roma, a trebuit să joc calificări, pentru că nu aveam un clasament foarte bun. În turul al doilea de pe tabloul principal am trecut de Radwanska! A fost momentul în care mi-am dat seama că pot ajunge în top. Înainte să urc în clasament, mi se părea imposibil să o învingi pe ‘Aga’. Era foarte inteligentă și, ori de câte ori jucam împotriva ei, făceam multe greșeli. Dar mi-am dat seama că totul e posibil după ce am bătut-o. A fost momentul decisiv pentru mine”, a povestit Halep într-un interviu acordat celor de la Wilson.

Simona pierduse trei meciuri în fața Agnieszkăi până la întâlnirea despre care face vorbire, încheiată cu scorul de 6-7(2), 6-1, 6-2. Românca a „citit-o” foarte bine pe Radwanska, reușind să o învingă de cinci ori în întreaga carieră. Poloneza a câștigat tot de cinci ori contra Simonei.

Reporterntv.ro

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *