Stiri Nationale Si Internationale.

Simona Halep și-a răsplătit familia cu vârf și îndesat!


Simona Halep a strâns o adevărată avere din tenis. Constănțeanca nu a uitat însă de unde a plecat și câte sacrificii a făcut familia ei pentru a atinge performanța actuală și și-a răsplătit rudele din plin.

„Noi suntem foarte uniți. Ei sunt doi frați, Stere și cu Iancu (n.r. tatăl și unchiul Simonei) și ei lucrează împreună de când erau mici. Eu am patru copii, pe ei și două fete. Mulțumesc lui Dumnezeu că se împacă foarte bine. Noi suntem de la Stejaru. Pe fete le-am măritat acolo. Și Stere tot de acolo a luat nevastă. Am opt nepoți și opt strănepoți. Am venit în Constanța imediat după Revoluție, am luat casa asta de la niște turci’, a povestit bunica tenismenei pentru Libertatea.

La începutul carierei, tatăl și unchiul sportivei și-au vândut afacerea pentru a avea bani de turnee. 

„Nu a ajutat-o Hagi. Aveam noi bani. Nu că eram foarte bogați, dar munceam. Ce au muncit Stere și frati-su Iancu, i-au dat Simonei. Vă spun drept’, a ținut să precizeze senioara Simona Halep. 

Familia Halep, originară din comuna Stejaru, județul Tulcea, a venit la oraș, în Constanța, chiar la Revoluție. Bunicii, părinții Simonei, dar și unchii s-au mutat pe aceeași stradă.

Cum era de așteptat, sportiva va avea și casa ei pe strada familiei.

B1.ro

Distribuie


Lasă un răspuns