Showbiz

Simona Hapciuc a batuto pe Nasrin Ameri, în baia redacţiei

Scandal la Antenă. Nasrin Ameri ar fi fost bătută de Simona Hapciuc în baia redacţiei. Prezentatoarea de la Star Matinal ar fi ajuns la spital pe perfuzii, cu vânătăi pe mâini. Totul s-ar fi petrecut în pauza de la emisiunea la care sunt colege.

Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor, ar urma să fie concediată, în cazul în care se va dovedi că a atacat-o într-adevăr pe prezentatoare. Cea din urmă ar fi fost trasă de păr, de mâini și lovită cu capul de pereți
Fina lui Cristi Borcea nu stă cu mâinile în sân şi vrea să o dea în judecată pe Simona Hapciuc, după ce prezentatoarea ar fost bătută şi ar avea semne care dovedesc asta.

Mai mult decât atât, Nasrin ar fi fost dusă cu salvarea la spitalul Elias din Capitală, pe perfuzii. Ulterior, ea ar fi ajuns la INML, iar mai apoi la Poliție, pentru a da declarații.

Antena24.ro, – ,Fi bine informat la orice ora

De cealaltă parte, Simona Hapciuc susţinecă nu ar fi bătut-o pe colega ei. „Nu-i adevărat nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe cameră”, spunea Simona Hapciuc

sursa

Citeste si...