Politica

Sinceritatea unui deputat PSD: „La noi, când unul cade, ceilalți vor să îi ia locul”

Sinceritatea unui deputat PSD: „La noi, când unul cade, ceilalți vor să îi ia locul”Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, luni, la Parlament, că în PSD ”întodeauna a fost o bătălie pentru putere”. ”Când unul cade, ceilalți vor să îi ia locul”, a mai spus reprezentantul social-democraților, în contextul conflictului din interiorul partidului, între primarul Gabriela Firea și premierul Mihai Tudose.

”La noi, întotdeauna a fost o bătălie pentru putere, o vedeți și dumneavoastră, până la urmă, aici nu ne mințim, eu întotdeauna am spus lucrurile în față. La noi, când unul cade, sau unul este căzut sau i se întâmplă ceva, ceilalți vor să îi ia locul. Așa este în PSD, la noi, de zeci de ani de zile”, a spus Rădulescu, arătând că ”nu e de râs ci de plâns uneori”.
Rădulescu a precizat că va fi mereu lângă un coleg care are probleme și a arătat că există o Directivă europeană, care trebuie pusă în aplicare până în luna aprilie 2018, și prin care nimeni nu mai poate fi numit penal, decât dacă este o hotărâre definitivă și irevocabilă.

El le-a reproșat colegilor din comisia juridică a Parlamentului că nu au transpus în lege această directivă europeană.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit, duminică, la sediul central al PSD, cu liderii județeni mai apropiați despre criza din interiorul partidului, care, paradoxal, a apărut la șase luni de la impunerea lui Mihai Tudose la Palatul Victoria. Și fostul premier, Sorin Grindeanu a fost schimbat tot după șase luni, prin moțiune de cenzură. În urma discuțiilor, s-a decis organizarea unui mare miting, împotriva statului paralel și ilegitim. Acesta ar urma să aibă loc la Craiova, pe 9 decembrie dar și în alte orașe mari ale țării, inclusiv în Capitală.

Libertatea.ro

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *