Publicatia Antena24.ro.

Situatie critica! Mastile medicinale s-au scumpit pana la 1.800 de lei


Situatie critica! Mastile medicinale s-au scumpit pana la 1.800 de leiFrica acestei epidemi coronavirus a infricat intreaga Romanie, iar deja romani se asigura cu mastile medicinale, ceea ce este revoltator ca s-au scumpit pana la 1.800 de lei setul de 200 de bucati, relateaza wowbiz.ro.

Din zi in zi, acest virus a pus stapanire pe China, iar acuma se extinde masiv in toate tarile europene, sunt deja patru morti si alte victime infectate in Spania, Croatia.

Romania ii este frica de aparitia coronavirusului si in tara, si-au aprovizionat casa cu alimente pentru o eventuala carantina.
Pretul unei masti va ajunge la lei, chiar daca sunt de unica folosinta.

Vanzatori au oportunitatea de a profita de acest virus, si o considera o afacere, deoarece in farmacii sunt cumparate incat nu mai sunt, pentru ca sunt ieftine si sunt vandute cu gramada.

Cineva a postat la vanzari, cum ca vinde cutii de 200 de masti pentru protectia virusului, la 1.800 de lei cutia, exact cat un salariu minim pe economie in Romania.

 

 


Citeste si...

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Veste buna in acest an, elevii cat si studentii romani, au dreptul de a cere de la stat bani, precum este programul “Euro 200”, relateaza kanald.ro. Acest program a fost pun in in aplicare recent, iar cererea se poate obtine de la scoli, licee si universitati, la jumatate luna april. Documentul publicat...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro