Publicatia Antena24.ro.

Situatie critica! Mastile medicinale s-au scumpit pana la 1.800 de lei


loading...

Situatie critica! Mastile medicinale s-au scumpit pana la 1.800 de leiFrica acestei epidemi coronavirus a infricat intreaga Romanie, iar deja romani se asigura cu mastile medicinale, ceea ce este revoltator ca s-au scumpit pana la 1.800 de lei setul de 200 de bucati, relateaza wowbiz.ro.

Din zi in zi, acest virus a pus stapanire pe China, iar acuma se extinde masiv in toate tarile europene, sunt deja patru morti si alte victime infectate in Spania, Croatia.

Romania ii este frica de aparitia coronavirusului si in tara, si-au aprovizionat casa cu alimente pentru o eventuala carantina.
Pretul unei masti va ajunge la lei, chiar daca sunt de unica folosinta.

Vanzatori au oportunitatea de a profita de acest virus, si o considera o afacere, deoarece in farmacii sunt cumparate incat nu mai sunt, pentru ca sunt ieftine si sunt vandute cu gramada.

Cineva a postat la vanzari, cum ca vinde cutii de 200 de masti pentru protectia virusului, la 1.800 de lei cutia, exact cat un salariu minim pe economie in Romania.

 

 Citeste si...


Microsoft consideră o urcare de 775 la sută în utilizarea serviciilor cloud datorită distanțării sociale

Microsoft consideră o urcare de 775 la sută în utilizarea serviciilor cloud datorită distanțării sociale

Cu orice noroc, rețelele de comunicații vor rămâne sub stresul adăugat, deoarece această pandemie continuă să se joace. Pentru mulți, Internetul este un ultim vestigiu al sănătății în aceste momente incerte și o modalitate de a menține salariile de plată. Dacă Internetul începe să eșueze sub...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro