Actualitate

SOCANT-O femeie a fost bătută în stradă, în faţa fetiţei, de un bolnav psihic

SOCANT-O femeie a fost bătută în stradă, în faţa fetiţei, de un bolnav psihicO femeie şi fetiţa ei de câţiva ani au fost agresate extrem de violent pe stradă de un bărbat cu probleme psihice: Pe imagini se observă cum omul o loveşte cu un par în mod repetat pe femeie, după ce aceasta a încercat să-şi apere fetiţa. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.
Agresorul, cunoscut în localitate din cauza problemelor psihice, este chiar vecinul femeii. Victima a povestit in exclusivitate pentru România TV cosmarul prin care a trecut şi susţine că bărbatul nu este la primul episod de acest fel şi că a agresat şi alţi vecini.

„Veneam de la scoala impreuna cu fetita mea. Acest agresor ma astepta la poarta cu parul. A venit spre noi si a zis ca acum îţi omor fetita. Nu l-am lasat si a dat in mine. Am sunat la 112 si l-au trimis aici pe seful de post, pe dl Mitica. am mers la sectie, am fost la legist, am 9 zile de ingrijiri medicale”, a povestit victima, Iuliana Bocai.

Oamenii legii l-au chemat la audieri pe agresor şi i-au întocmit dosar penal. Tot ei au dispus şi o expertiză medicală. Bărbatul a fost internat de mai multe ori la psihiatrie, insă de fiecare dată a fost scos de rude pe semnătură. Specialiştii atrag atenţia că acesti bolnavi pot reprezenta un adevărat pericol dacă nu sunt ţinuţi sub control.

În august, o femeie din Mioveni a fost înjunghiată în gât în timp ce traversa strada de un bărbat cu probleme psihice. Cei doi nici măcar nu se cunoşteau.

Citeste mai mult pe Romaniatv.net

Citeste si...