Actualitate

ȘOCANT! Un tânăr din Vaslui a fost bătut de un scandalagiu, în fața unui bar

ȘOCANT! Un tânăr din Vaslui a fost bătut de un scandalagiu, în fața unui barUn tânăr din comuna Micleşti, judeţul Vaslui, în vârstă de 21 de ani, a fost bătut de un scandalagiu, chiar în faţa barului din sat.
Agresorul, un bărbat cunoscut în comună pentru bătăile la care a participat şi pentru care chiar a făcut închisoare, şi-a adus aminte că tânărul de 21 ani l-ar fi agresat în urmă cu mai mulţi ani și a dorit să se răzbune.
Înainte de a comite atacul sângeros, bărbatul şi-a făcut bagajele pentru a pleca în Suedia și s-a dus direct la barul unde ştia că tânărul se afla, l-a chemat afară pentru a sta de vorbă și l-a bătut.
Doi săteni aflați la fața locului nu au intervenit pentru a salva victima.

Din fericire, un alt tânăr, aflat în bar, a văzut bătaia şi a intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi. Abia atunci tânărul a fost scos din mâinile agresorului, iar acesta din urmă a plecat cu bicicleta acasă, apoi şi-a luat bagajele şi a plecat în Suedia, scrie observator.tv.

Victima a primit 15 zile de îngrijiri medicale şi a depus plângere împotriva bărbatului. În caz, autoritățile au deschis un dosar penal.

B1.ro

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *