Stiri Nationale si Internationale.

A ȘOCAT litoralul când a apărut, goală, la plajă! Ce au făcut bărbații de lângă ea!


Una dintre cele mai dorite domnişoare din showbiz-ul românesc a încins atmosfera pe plajă în momentul când şi-a lăsat „bijuteriile” la vedere. Imaginile în care a fost surprinsă starleta sunt interzise cardiacilor.
La soare te poţi uita, dar la trupul senzual al Danielei Dumitru, ba! Asta au gândit şi câţiva reprezentanţi ai sexului tare în momentul în care focoasa blondină şi-a făcut apariţia pe plajă. Bărbaţii nu şi-au putut lua ochii de la formele dansatoarei şi au înghiţit în sec când au văzut că Daniela este lipsită de orice fel de inhibiţii. Fără să-i pese de ochii ce erau aţinţiti asupra ei, Sexy-fachira a renunţat destul de uşor la sutien, accesoriu pe care nu-l suportă, lăsând ca razele soarelui să-i mângăie bustul generos şi ciuruit de pierce-uri.
Iar când a aruncat sutienul, Daniela a reuşit să creeze o adevărată isterie printre bărbaţii care se aflau la plajă. Mai mult decât atât, aceştia au început să roiască în jurul starletei mai ceva ca albinele la miere, în speranţa că îi vor intra în graţii şi îi vor capta atenţia senzualei dansatoare. Dar, după ce s-au holbat pe săturate la ea, din păcate pentru ei degeaba, bărtbații au abandonat orice tentativă de a o ”combina” și au dispărut din preajma Danielei, preferând să o soarbă din priviri de la distanță.

Daniela Dumitru, pe numele său real, este una dintre cele mai cunoscute dansatoare exotice din showbiz-ul dâmboviţean. Blondia s-a făcut cunoscută datorită show-urilor incendiare în care combină mişcările senzuale cu spectacolul demn de un fachir. Mai mult decât atât, blonda s-a mai remarcat şi datorită pictorialelor fierbinţi şi lipsite de inhibiţii pe care le-a realiza pentru anumite publicaţii dedicate adulţilor.

Spynews.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

Lasă un răspuns

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.