Extern

Șocul unui pompier chemat să intervină la un accident. Victima decedată era chiar nepoata sa

Șocul unui pompier chemat să intervină la un accident. Victima decedată era chiar nepoata saUn pompier din Marea Britanie chemat să intervină la un accident a trecut prin momente tragice când a descoperit că una dintre victime, care decedase, era nepoata sa.

Nathan Williams, pompier de peste 12 ani, a fost chemat să intervină după ce două persoane s-au răsturnat cu mașina în apropiere de Barnsley. La câteva minute în timpul intervenției, pompierul a rămas șocat când a descoperit că una dintre victime este chiar nepoata sa, în vârstă de 18 ani, potrivit Stirileprotv.ro.

“Nu a recunoscut-o pe Jordan de la început, a durat minute bune până când și-a dat seama cine era. L-a sunat imediat pe fratele său, care a fugit imediat la locul accidentului. Era complet șocat”, a declarat bunica tinerei implicată în accident.

Accidentul a avut loc pe 19 septembrie, în jurul orei locale 5.00 și s-ar fi produs după ce mașina a lovit un zid și s-a răsturnat. Martoră la întreaga scenă a fost sora victimei, Katie, 16 ani, care se afla într-o mașină la câțiva metri în spate.

Șoferul, un tânăr de 18 ani, a scăpat cu viață din accident și a fost reținut de poliție.

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *