Publicitate
Actualitate

Sofer din Negresti Oas prins cu bmw-ul cu 175 KM/H pe BD INDEPENDENȚEI DIN BAIA MARE

Publicitate

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în vederea asigurării unul climat de siguranță a traficului rutier pe bulevardul Independenței din municipiu au surprins cu aparatul radar un conducătorul auto din Negrești-Oaș, în vârstă de 33 ani, care a fost înregistrat cu aparatura video radar circulând cu viteza de 175 km/h.

Conform informațiilor noastre acesta era la volanul unui bolind BMW Seria 6 și s-a crezut ”avion” pe bulevardul unde viteza maximă de deplasare este de 70 km/oră.

Publicitate

Sătmăreanul a fost sancționat contravențional de către polițiștii rutieri băimăreni cu amendă în valoare de 1.305 de lei, iar ca măsură complementară i-au reținut permis de conducere pentru 90 de zile.

Așteptăm ziua în care și România se va alinia altor țări din Uniunea Europeană unde pentru depășirea limitei de viteză cu 50 km/h +1, pe lângă o amendă de mii de euro, polițiștii îți confiscă pe loc autoturismul iar pentru a-l recupera poți să participi la o licitație publică de vânzare a acestuia!!!

Publicitate

Citeste si...