Extern

Solicitanții de viză pentru SUA ar putea fi obligați să furnizeze istoricul ultimilor cinci ani de activitate în rețelele de socializare

Solicitanții de viză pentru SUA ar putea fi obligați să furnizeze istoricul ultimilor cinci ani de activitate în rețelele de socializareSursă aparent inepuizabilă de informații despre utilizatori, profilurile Facebook ar putea fi cerute în mod obligatoriu spre analiză tuturor solicitanților de viză pentru Statele Unite, indiferent dacă aceștia au sau nu statutul de imigranți.
Deja foarte strict, procesul de acordare a vizelor pentru Statele Unite ar putea deveni și mai complicat, scrie reporterntv.ro.

Autoritățile americane iau în considerare introducerea obligativității de a furniza adresele tuturor conturilor de utilizator din rețelele de socializare, împreună cu orice adrese email si numere de telefon folosite în ultimii 5 ani.

Până acum, o astfel de verificare era solicitată doar anumitor persoane considerate cu risc crescut pentru activități teroriste.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *