Stiri Nationale si Internationale.

Soluția pentru rezolvarea foametei mondiale este la îndemâna tuturor


cultivarea plantelor,	eradicarea foametei,	ferme de animale,	proteina animala, resurse pentru cheeseburger,	salvarea planetei,	terenuri agricoleDacă te-ai întrebat măcar o dată în viață ce resurse sunt necesare pentru realizarea unui singur cheeseburger, acesta este articolul potrivit pentru tine.
De la pământ și apă până la grânele folosite pentru hrănirea animalelor, costurile de producere ale cărnii sunt foarte mari.

Aproximativ 70 de miliarde de ferme de animale sunt întreținute anual peste tot în lume doar pentru producția de proteină animală și acest sistem ocupă până la 45% din terenurile agricole ale Pământului.

Chiar dacă ideea creșterii animalelor pentru obținerea de carne și lactate este în scopul producerii de hrană, se pierd astfel o grămadă de resurse pe creșterea animalelor în loc de oameni.

În aceeași ordine de idei, 75% din rezervele de soia sunt hrană pentru animalele de fermă. În ciuda faptului că producem suficiente grăunțe pentru a hrăni 10 miliarde de oameni de pe planetă, aproximativ un miliard suferă în continuare de foamete. Numai n Statele Unite ale Americii, se irosesc 45% din recolta de soia și 60% din cea de porumb.

Dacă doar aici ar fi excluse din meniu, timp de un an, carnea și lactatele, resursele redirecționate ar salva 1.4 miliarde de oameni de pe glob, deoarece în loc să hrănim vitele ar fi hrăniți oamenii.

Data viitoare când alegi să mănânci în oraș gândește-te și la cât de ușor ai putea salva vieților altor oameni.

Feminis.ro

Distribuie


Lasă un răspuns