Actualitate

SONDAJ! Sute de mii de refugiati musulmani se pregatesc sa intre in Romania, sunteti de acord cu asa ceva?

SONDAJ! Sute de mii de refugiati musulmani se pregatesc sa intre in Romania, sunteti de acord cu asa ceva?S-a anuntat ca din senin ca sute de mii de refugiatii musulamni din Africa de Nord si Orientul Mijlociu  cu graba spre Europa, relateaza ziaruldevalcea.ro.

Se trece prin graniţele maritime ale Greciei, prin graniţa Macedoniei şi prin gardul lui V. Orban, la frontiera cu Serbia, ca prin brânză.

Nimeni nu ii poate opri, deoarece sunt sute de mii de imigranti musulmani, iar acest lucru este infiorator, pentru faptul ca femeile din Romania vor fi intr-un mare pericol.

De exemplu turiştii români, ca să treacă din Grecia prin Macedonia, aproape toţi dau şpagă la vameşi să nu fie controlaţi ca pe vremea comunismului şi să se poată întoarce acasă.

Ei pun banii în talonul autoturismului la control. Dar sute de mii de imigranţi din Orientul Mijlociu trec de vamă sau graniţă pe la „vama cucului”, fără să-i întrebe nimeni de sănătate.

Vinovatul acestui lucru este clasa politica din America, care s-au inarmat pana in dinti pentru statul islamic si pentru a introduce „democracy” in toate tarile conduse de dictatori laici.

Între refugiaţi, aşa zişi paşnici, se ascund luptătorii Statului Islamic care vor arunca Europa în aer.

La vama Negru Vodă, dintre România şi Bulgaria, deja refugiaţii sirieni au ameninţat poliţiştii de frontieră români, care asistau ca nişte babe, cum ne ameninţau că ne aruncă în aer ţara şi vor ucide români.

Poliţia în loc să-i aresteze s-au făcut că nu văd.

”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante.

Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți.

Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport.

 

Citeste si...