Scitech

Sony ar putea organiza o vitrină a jocului PlayStation 5 miercuri viitoare

Sony ar putea organiza o vitrină a jocului PlayStation 5 miercuri viitoare
Sony ar putea organiza o vitrină a jocului PlayStation 5 miercuri viitoare

Dacă sunteți pregătiți pentru o perspectivă a viitoarelor jocuri PS5, așteptarea dvs. s-ar putea încheia săptămâna viitoare.

Cu excepția unui SNAFU de programare, Sony ar putea ține primele sale jocuri oficiale dezvăluite pentru consola sa viitoare.

Pregătește-te ca hype să înceapă complet.
Sony ar putea fi gata să dezvăluie câteva viitoare jocuri PlayStation 5 încă de miercuri viitoare, surse anonime cu cunoștință despre eveniment au declarat pentru Bloomberg.

Ca multe alte prezentări pe care le-am văzut, în special în sezonul Summer Game Fest , va fi o aventură online.

În ceea ce privește acum, vitrina PlayStation 5 a Sony este programată pentru 3 iunie. Cu toate acestea, insiderii au indicat că organizatorii au redat deja evenimentul de mai multe ori, astfel încât această dată s-ar putea schimba între timp și atunci.

De asemenea, au menționat că este doar unul dintre numeroasele spectacole pe care Sony le-a aliniat pe măsură ce ne apropiem de lansarea PS5 în acest sezon de sărbători.
Când i s-a cerut confirmarea, un purtător de cuvânt Sony a refuzat, fără succes, să comenteze, iar prezentarea nu este listată în calendarul evenimentelor Summer Game Fest .

Spre deosebire de Microsoft, care a arătat câteva titluri viitoare pentru Xbox Series X, Sony a fost relativ liniștită în ceea ce privește PS5.

Cu câteva săptămâni în urmă, Epic Games a dezvăluit o demonstrație tehnică care se derulează pe un kit de deviere PS5 care a uimit și a stârnit unele controverse. Cu toate acestea, în afară de asta și o stare de joc PlayStation concentrându-se exclusiv pe Ghost of Tsushima (care este de fapt un titlu PS4), Sony nu a dezvăluit prea mult conținut pentru a alimenta trenul hype.

Este o strategie de marketing neobișnuită, întrucât companiile le plac, de obicei, să se unească între ele și să comercializeze barbe în timp ce console se apropie de ziua lansării. Sony a oprit până acum lovitura de lovitură cu gigantul tehnologiei Redmond până acum, dar dacă afirmațiile sursei sunt valabile, s-ar putea să se pregătească să deschidă porțile inundațiilor sau cel puțin să alinieze o serie de pumni.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *