Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Scitech

Sony Xperia 1 ajunge în SUA pe 24 iulie

Sony Xperia 1 ajunge în SUA pe 24 iulie
Sony Xperia 1 ajunge în SUA pe 24 iulie

Sony a adus câteva îmbunătățiri hardware la Xperia 1 și speră ca „marcajul doi” cu tehnologia camerei să se afle din seria Alpha a companiei, suportul de încărcare wireless, o baterie mai mare și cel mai recent Snapdragon 865 SoC să o poată tăia in jurul acestei ore.

În ciuda faptului că noul telefon este capabil de 5G, Sony acceptă doar transportatorii 4G din SUA, ceea ce ar putea să-i pună pe unii oameni, pe lângă eticheta de prețuri stratosferice potrivite sau depășite anterior de Galaxy S20 Ultra și iPhone 11 Pro Max.
Sony a dezvăluit Xperia 1 II focalizat pe fotografie în februarie și a anunțat acum datele de precomandă și de expediere pentru SUA. Compania știe că prețul de 1.200 de dolari va fi greu de digerat, așa că îndulcește afacerea, așa cum s-a întâmplat cu Xperia 1 , prin pachetul cu cască wireless WF-1000XM3 – nu cutii – pentru precomenzi plasate până pe 28 iunie.

Pe hârtie, Xperia 1 II împachetează aproape toate bunătățile pe care cumpărătorii au așteptat să fie asteptate din 2020, inclusiv hardware-ul de top și calitatea de construire, alături de o revenire neașteptată a mufei audio de 3,5 mm.

Așa cum am menționat anterior, dispozitivul este dotat cu siliciu de ultimă oră de la Qualcomm (cu condiția să nu apară 865 Plus), 8 GB RAM, spațiu de stocare de 256 GB expandabil prin microSD, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 și standout de 6,5 inci 21: 9 4K HDR OLED (3840 × 1644) Ecran CinemaWide.
Cu Xperia 1 II, Sony încearcă să impresioneze o varietate de utilizatori de smartphone-uri cu buzunare adânci, literal și figurat.

Printre aceștia se află pasionații de fotografie pentru care Sony a adus expertiza camerei de fotografii din divizia de camere mirrorless Alpha. Acesta din urmă a fost reticent în schimbul tehnologiilor cu inginerii de telefonie mobilă Sony, care, potrivit unui executiv al companiei, a fost unul dintre principalele motive pentru care Xperias a avut camere de ultimă oră.

O remaniere corporativă din martie anul trecut a văzut Sony fuzionând diviziunile sale de telefonie mobilă, TV, audio și cameră foto într-una. În timp ce unele avantaje ar fi atins Xperia 1, care a fost anunțată cu o lună înainte de această schimbare, marca doi ar putea agita puțin lucrurile, în special pentru camerele de luat vederi din segmentul smartphone-ului premium din acest an.
Sony pregătește, de asemenea, o variantă Pro a Xperia 1 II, care, la fel ca versiunile maxed-out ale flagship-urilor Samsung și Apple, face lucrurile un pas mai departe. Acesta va oferi de două ori capacitatea de stocare a fratelui său la 512 GB și va suporta viteza de înaltă viteză mmWave 5G pentru operarea în SUA.

Acesta va include, de asemenea, un port HDMI pentru conectarea la DSLRs sau camere video. Sony spune că telefonul „acceptă fluxuri profesionale de transmisie video de transmisie prin vizualizarea și confirmarea stării comunicării”, permițându-i să „transmită date video transmise în timpul fotografierii pe un server sau cloud prin conexiuni 5G”.

Se spune că Xperia Pro va lansa ceva mai târziu în acest an. Cu o creștere a prețului preconizată de 250-300 USD peste nota doi, potrivit unor surse japoneze , s-ar putea ajunge să coste un preț de 1.500 dolari.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *