Sport

Sorana Cîrstea va juca în turul trei la US Open cu Taylor Townsend.

Sorana Cîrstea va juca în turul trei la US Open cu Taylor Townsend.Sorana Cîrstea, singura reprezentantă a României rămasă pe tabloul feminin, va evolua contra lui Taylor Townsend, chiar jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep.
Sorana Cîrstea a vorbit mai întâi despre victoria în fața Alionei Bolsova (21 de ani, 100 WTA), pe care a învins-o cu 3-6, 6-4, 6-2 în turul doi la US Open.
„Sunt bucuroasă de victorie și chiar am făcut un meci bun, cu excepția primului set, de la 3-1, unde m-am retras puțin ea și a servit mult mai bine. Sunt bucuroasă că am luptat. Am fost și liniștită și am reușit să îmi impun jocul. La 3-1 și 40-0 în primul set mi-a dat două linii și am făcut o greșeală ușoară. Dintr-o dată s-a făcut 3-2. Ea a servit destul de bine în primul set. Nu reușeam să îi anticipez serviciul, mi-a luat ceva până am început să returnez cum trebuie. Nu am fost suficient de agresivă, ea e o jucătoare pe care dacă o lași vine peste tine, mai ales cu dreapta. Am încercat apoi să preiau eu controlul și asta a fost cheia”, a declarat Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea a prefațat partida cu Taylor Townsend, care va avea loc sâmbătă: „N-am apucat să văd meciul (n.r. – Halep – Townsend), antrenorul meu a fost acolo. Voi face planul mâine, nu am jucat niciodată împotriva lui Townsend, însă o știu că are o mână foarte bună, stângace, vine în față foarte mult. De-a lungul timpului, bineînțeles că am văzut-o. Voi face planul cu antrenorul care a fost la meci și va viziona și alte meciuri. Azi mă bucur de victorie, de mâine încolo ne vom concentra și pe turul trei”.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *