Social

Sotia a refuzat sa faca amor cu sotul sau, iar ce s-a produs dupa aceea este de-a dreptul cutremurator. Vecini care au auzit…

Sotia a refuzat sa faca amor cu sotul sau, iar ce s-a produs dupa aceea este de-a dreptul cutremurator. Vecini care au auzit…Momente de groaza intr-o familie din Marea Britanie, sotia unui barbat nu a vrut sa faca amor cu el in seara aceea, iar ei avand doi copii, tatal a pedepsit-o infiorator pe sotia sa de ce nu i-a oferit ce si-a dorit, relateaza spynews.r0.4

Mama copiilor cu varsta dd 29 de ani, a fost descoperita de catre vecini sai, era sub o patura invelita, dupa care vecini inspaimantati, au alertat Politia.

Autoritatile au deschis o ancheta si au aflar ca femeia a fost maltratata, stransa de gat pana a omorat-o, pentru simplu fapt ca nu a vrut sa faca sex cu el..

Kefin Smitham şi-a omorât soţia, chiar în patul conjugal, apoi a pus o pătură peste ea şi s-a culcat fără nicio remuşcare.

Bărbatul a fost arestat imediat, dar la scurt timp, a fost găsit în celulă fără viaţă, cu răni pe cort, potrivit presei din străinătate.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *