Stiri Nationale Si Internationale.

Sticlele de plastic sunt un pericol pentru romanii. Compusul care te poate ucide!


Romanii consuma tot mai des apa din flacon de plastic, dar acest lucru este daunator, deoarece cercetatorii au demostrat ca este un efect nociv pentru organism, care provoaca foarte multe bolii, relateaza fanatik.ro.

“Acesta este primul studiu care arată că BPA poate avea un impact negativ asupra metabolismului într-un mod în care a putut fi asociat cu bolile intestinale”, a afirmat Jennifer DeLuca, autoarea studiului.

”Deşi cauzele pentru acest grup de boli nu au fost determinate, se ştie că expunerile la mediu precum dieta, fumatul, infecţiile şi substanţele toxice sunt factori de risc pentru apariţie”, a adăugat Kimberly Allred, o altă autoare a studiului.

„Aici am dorit să ne concentrăm atenţia asupra efectului pe care BPA-urile le pot avea asupra şanselor apariţiei bolilor intestinale”. BPA se găseşte în recipientele pentru băutură şi mâncare, precum sticlele cu apă şi pe această cale poate contamina alimentele, ajungând ulterior în corpul uman, unde inflamează colonul și poate cauza decesul, relatează Science Daily.

Distribuie


Lasă un răspuns