Politica

Stimata Dancila il vrea in JUDECATA pe Iohannis

Stimata Dancila il vrea in JUDECATA pe IohannisPremierul Viorica Dăncilă a anunțat, sâmbătă, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD, că partidul pe care îl conduce îl va da în judecată pe președintele Klaus Iohannis, pentru că acesta a afirmat că Executivul este corupt.
Legat de afirmația presedintelui că este guvern corupt, îl vom acționa în judecată pentru că este ușor de lipit etichete, dar trebuie să aibă fundament. Nu am avut niciodată probleme de corupţie, ci am fost un luptător împotriva corupţiei, pentru statul de drept, dar şi pentru respectarea drepturilor cetăţenilor. (…) În momentul în care spui despre cineva că este corupt, înseamnă că ai dovezile necesare pentru a demonstra acest lucru. În momentul în care spui că acest Guvern este corupt, acest lucru este de neacceptat pentru că acest lucru îl văd cetățenii din România, dar se vede și peste hotare, se vede și pe plan extern și nu aș vrea ca această etichetă să fie lipită Guvernului.”, a declarat Viorica Dăncilă.
Șefa PSD a mai spus că după discuții cu avocații se va stabili unde se încadrează din punct de vedere juridic fapta de care îl acuză pe șeful statului.

Vedem care e încadrarea, ne vedem mâine cu avocatii și vedem”, a mai precizat Dăncilă.

De asemenea, întrebată dacă declarația șefului statului nu poate fi catalogată drept una politică, Viorica Dăncilă a răspuns: ”Când această afirmație se face de la tribuna Administrației Prezidențiale, acest lucru atârnă foarte greu”.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *