Stiri Nationale si Internationale.

STIRE BOMBA-Adevarul din Mormantul lui Iisus: Am fost pacaliti doua mii de ani!


Sursa foto bensan.ro

Cu totii stim ca Iisus si-a dat ultima suflare pe cruce, a fost inmormantat si a inviat trei zile mai tarziu.

Daca v-am spune insa ca exista o teorie care abordeaza o alta perspectiva asupra acestor evenimente biblice?

Unii oameni de stiinta sunt de parere ca Iisus… nu a murit pe cruce.

Si-a pierdut pur si simplu cunostinta, s-a trezit in mormant si a plecat.

La vremea repsectiva, doctorii palestinieni nu intelegeau exact cum se manifesta comele.

Iisus a stat pe cruce doar cateva ore, spre deosebire de majoritatea celorlalti condamnati care petreceau zile intregi agonizand crucificati.

In Biblie este punctat faptul ca picioarele lui Iisus nu au fost rupte, fapt ce i-ar fi permis ulterior sa se deplaseze, si desi in Evanghelia dupa Ioan se precizeaza ca un soldat roman i-a strapuns coasta cu o sulita, acest moment nu este confirmat de nici o alta evanghelie.

Faptul ca Iisus ar fi putut fi doar in coma este cat se poate de plauzibil. Si-a pierdut cunostinta si a fost dus in mormant. S-a trezit si a parasit mormantul, iar in duminica ce a urmat, adeptii sai au observat ca incaperea era goala.

A aparut un document care da peste cap religia crestina. O evanghelie “alternativa” arata ca Iisus nu ar fi fost fiul lui Dumnezeu ci doar un profet, si nu ar fi fost crucificat!

Aparitia acestei teorii, devenita virala in ultimele zile, a infuriat atat reprezentantii bisericilor catolice si ortodoxe, cat si pe credincioasii care sarbatoresc anual, nasterea Domnului- Craciunul, si Invierea acestuia, la Paste.

Ipoteza, care insa nu poate fi dovedita ferm din punct de vedere istoric, asa cum nici sustinerile crestine nu pot fi argumentate stiintific, apare intr-o biblie veche de 1500 de ani descoperita la Muzeul de Etnografie din Ankara.

Biblia contine Evanghelia lui Barnaba, un ucenic al lui Iisus, care sustine ca Iisus era un profet, nu era fiul lui Dumnezeu si nu a fost crucificat.

Cartea sustine ca Iisus s-a ridicat la cer viu si ca in locul sau a fost crucificat Iuda. Cotidianul National Turk, a publicat un raport in care se spune ca biblia a fost recuperata de la traficanti de antichitati, care se aflau pe un vapor in Marea Mediterana, in cursul unor perchezitii pe care autoritatile turce le-au facut pe acest vapor.

Biblia a fost descoperita in anul 2000, dar a fost tinuta in secret, pana recent. Istoricii si colectionarii au evaluat-o deja a 28 de milioane de dolari. Biblia este scrisa cu litere de aur, in limba aramaica, limba lui Iisus.

Biserica catolica a conservat doar patru evanghelii, este vorba de cea a lui Ioan, Luca, Marcu si Matei.

In timp, au inceput sa fie descoperite si alte carti, unele dintre ele prezentand faptele in mod diferit.

Ca si Manuscrisele de la Marea Moarta, astfel de biblii sunt incomode pentru Vatican. Reprezentantii bisericii incearca sa ignore existenta lor.

Cercetatorii sunt de alta parere. Vaticanul a cerut oficial ca astfel de carti sa fie interpretate in spiritul religiei catolice. Multe voci importante in biserica catolica au sustinut ca este o facatura a sustinatorilor religiei islamice

Cercetatorii au evaluat cartea si au ajuns la concluzia ca biblia este autentica, astfel ca faptele relatate ar putea fi adevarate.

Sunt insa prea multe secrete pe care Vaticanul le are, in conditiile in care vorbim despre religie, cinste, adevar. Istoricii sunt de acord ca nu se poate stabili cu exactitate viata lui Iisus.

Sunt lungi perioade din viata sa, pentru care nu exista documente. Nu se cunosc perioade mari de timp, din existenta lui Iisus.

Ce a facut in acea perioada pentru oameni? Unde a trait? Evangheliile scrise de apropiatii lui, prezinta si lucruri contradictorii, care nu sunt puse cap la cap, pentru o explicatie reala, exacta, indiferent de consecintele ei.

Exista teama ca pot sa se naruiasca mituri ale trecutului, sau oare reprezentantii bisericii au de pierdut?

Istoricul Armaund Dumouch are dubii, in una din cartile sale asupra obiectivitatii faptelor prezentate in cele patru evanghelii, acceptate de Vatican. Evangheliile au fost scrise de oameni, si aici cu siguranta intervine subiectivitatea fiecaruia.

Citatele atribuite lui Iisus nu pot fi identice cu ceea ce El a spus.

Fiecare dintre autori a redat faptele dupa cum si-a amintit si prin prisma lui. in afara de aceste carti, ce alte dovezi materiale s-au descoperit, cu privire la existenta lui Iisus?

Sunt controverse asupra locului unde s-a nascut, asupra locului unde a fost crucificat, ce a facut timp de 30 de ani, sau ce a reprezentat pentru El, Maria Magdalena.

Sursa Text si foto Bensan.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

6 thoughts on “STIRE BOMBA-Adevarul din Mormantul lui Iisus: Am fost pacaliti doua mii de ani!

 1. alx

  dacă există unii care răspund agresiv, eronat şi confuz, nu trebuie să ne coborâm la nivelul lor şi să le răspundem în acelaşi mod, ci înainte să răspundem, să ne cântărim cuvintele; dacă ştim că: “Minciuna, şantajul, perfidia, corupţia, trădarea, pornografia, linguşirea, crima şi necinstea, în toate formele lor, sunt armele cu care luptă Francmasoneria.” în toată lumea! http://dezvaluiri.go.ro/protocoale.htm atunci trebuie în orice fel să nu permitem ca armele francmasonice să ne distrugă!

  Reply
 2. Daniel

  Invierea lui Iisus, a fost adaugata la cele patru evanghelii canonice, la sfarsitul Sinodului Ecumenic de la Niceea, in anul 325. Pe langa aceasta “inviere” , au mai fost scoase din text, cuvintele “spirit” si “reincarnare” in trei din evanghelii ” intalnirea si discutia dintre Nicodim si Iisus “, iar la final, Iisus a fost “avansat” de la proroc la Fiul al lui DUMNEZEU.

  Reply
 3. Duhul Sfant (am facut si eu sex cu Maria)

  A iesit si el o noapte cu baietii si gata, l-a dat ma-sa disparut…. Nu mai poate Iisus sa traga o basina ca gata i se-ntampla ceva. Numai cumpene a avut in 33 de ani saracu’… macar stia sa se scoata si din gaura de sarpe daca era. Un sicriu? Era o gluma pentru el, era ca si cum l-ai lega pe Houdini cu mainile la spate. A fost rastignit pe cruce intr-adevar, dar fiindca fuma cu ambele maini si prietenii i-au spus s-o ia mai usor ca nu e sanatos. N-au avut ce sa-i faca, a fost pentru binele lui… dar si ei cum erau fumati sigur nu au batut cuiele care trebuiau in sicriu, cred ca au batut joint-uri. Mare om Iisus asta, dar mai mare Chuck Norris, am auzit pe la niste tovarasi ca Iisus adica dumnezeu ar fi vrut sa faca lumea in 10 zile dar Chuck Norris i-ar fi dat doar 7 la dispozitie. Asta e, asa au fost posibilitatile… bafta!

  Reply

Lasă un răspuns

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.