Extern

Studenţi morţi după ce au căzut de la etaj, la Universitatea din Bolivia

Cel puţin şapte studenţi au murit şi mai mulţi sunt grav răniţi, după ce au căzut de la etajul patru al universităţii din Bolivia. Balustrada a cedat, după ce studenţii s-au îmbrâncit pe fondul unui conflict izbucnit după o adunare a studenţilor.
Studenţi morţi după ce au căzut de la etaj. Cel puţin şapte studenţi au murit şi patru au fost grav răniţi după ce au căzut de la un etaj superior al universităţii din vestul Boliviei, atunci când o balustradă a cedat, a informat presa locală
Studenţii s-au îmbrâncit pe fondul unei dispute izbucnite după o adunare a studenţilor. Mai mulţi studenţi s-au încăierat şi şi-au împărţit lovituri. În timpul incidentului, balustrada a cedat. Echipajele de urgenţă, pompierii şi poliţia locală s-au deplasat la faţa locului pentru a oferi asistenţă. Studenţii răniţi au fost transportaţi la diferite spitale.
În filmarea realizată de un martor se vede cum zeci de studenți se îndreaptă spre un hol aglomerat în timp ce încearcă să intre într-o sală de curs. Studenții pot fi văzuți sprijinindu-se de balustradă. Aproape imediat, o bucată din balustradă a cedat. Pe filmare se vede cum un grup de studenţi încearcă să apuce pe alţi studenţi pentru a-i împiedica să cadă peste balustradă.apucat pe alții pentru a-i opri să cadă peste margine.

O studentă a reuşit cu greu să se menţină pe balcon, apoi şi-a întins mâinile pentru a apuca unul dintre alți doi studenţi care atârnau.

sursa