Actualitate

Sute de mii de clienti romanii la banca BCR au primit o veste rea. Nu vor mai putea scoate bani cu ajutorul cardurilor pentru o perioadă!

Sute de mii de clienti romanii la banca BCR au primit o veste rea. Nu vor mai putea scoate bani cu ajutorul cardurilor pentru o perioadă!Sute de mii de romanii clienti al banci BCR, sunt afectati in urmatoarea perioada, reprezentati institutiei au spus ca toti romanii care sunt la aceasta banca si au carduri, sunt obligati sa renunte la orice activitate la bancomat o perioada, relateaza a1.ro.

Cel puțin pentru câteva ore. Acesta este anunțul BCR. Banca Comercială Română (BCR) anunță că oprește sistemul informatic care gestionează operațiunile cu carduri. Astfel, nu vei mai putea folosi cardul BCR.

În acestă perioadă nu vei putea folosi cardul, nu vei putea face plăți, nu vei putea folosi nici bancomatele, nici mașinile multifuncționale.

Vestea bună este că BCR execută acestă operațiune pe timp de noapte. În data de 13.04.2019, în intervalul orar 01:00 – 05:00 sistemul de carduri va fi oprit, scrie playtech.ro!

De asemenea, în acestă perioadă nu vei putea efectua operațiuni specifice cardului din aplicația George.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *