Social

Talentele ascunse ale femeilor de succes

Talentele ascunse ale femeilor de succesTinem sa catalogam femeile dupa ceea ce fac sau pentru ce sunt cunoscute. Stim ca Natalie Portman e actrita, Hillary Clinton politician, Connie Britton este Tami Taylor.

Dar ce talente au ele in spatele aceste imagini? Adesea aceste pasiuni secundare si talente pe care aceste vedete le au fac parte din pachetul lor complet. Am enumerate talentele secrete ale celor 10 femei de succes:

Geena Davis

Talentul ei ascuns este ca poate juca baseball. A ajuns chiar in 1999 la semifinalele pentru echipa olimpica.

Natalie Portman

Mereu a fost deosebita si acum este talentata si desteapta. A studiat neurostiinta la Harvard in 2002 si a publicat lucrarea ei intitulata: Activarea lobului frontal in timpul unei permanente a obiectelor, intr-un ziar de stiinta sub numele de Natalie Hershlag. Iubirea pentru stiinta dateaza din liceu unde a ajuns in semifinalele la prestigiosul Science Talent Search.

Condoleeza Rice

Fost secretar de stat si cu talent de pianist clasic. Rice a inceput sa cante la pian de la varsta de 15 ani si a primit masterful in muzica la Universitatea din Denver. Chiar daca s-a implicat in politica, ea continua sa cante. A avut concert chiar si la Buckingham Palace.

Sandra Bullock

Iubita de toata America, dar are si talent in vorbirea fluenta a limbii germane. Si-a afisat talentul in presa din 2012 la Oscar.

Jamie Lee Curtis

In 2007, talentata actrita a tinut un discurs despre scutecul de unica folosinta care avea compartimente rezistente la apa ceea ce il face pe bebelus sa ramana uscat si curat. Conforma Yahoo!Shine inventia nu s-a realizat pe deplin pentru ca Jamie a refuzat sa se produca pentru ca deja se inventase scutecele biodegradabile.

Danica McKellar

Dupa rolul avut in The Wonder Years, a devenit interesata de matematica, desi a continuat sa apara in spectacolul Tv ca invitata. A scris cateva carti despre cum sa faci matematica mai distractiva si mai atragatoare.

Hillary Clinton

Aceasta femeie puternica , una dintre femei online de succes care detinea puterea mentala de a rezolva integrame. In timp ce era presedinte in 2008 a spus publicatiei Washington Post ca talentul ei ascuns este sa rezolve integrame fie din reviste, fie online.

Connie Britton

A absolvit in domeniu Studiilor Asiatice. O parte din educatia ei era sa vorbeasca chineza. Nu se stie daca este fluenta sau nu, dar este impresionant.

Kristen Wiig

Cine stia ca aceasta vedeta are o diploma in arte? A avut un loc de munca in calitate de artist grafician creand imagini de inainte si dupa operatie estetica, pentru o clinica de infrumusetare estetica. Dar in loc sa continue cu acest job, s-a mutat la Los Angeles si restul e istorie.

Citeste si...

Antena24.ro

Redactia Antena24.ro info@antena24.ro