Actualitate

Tânăr snopit cu bătaia de bodyguarzi, în centrul Aradului

Tânăr snopit cu bătaia de bodyguarzi, în centrul AraduluiUn tânăr de 22 de ani a fost filmat în timp ce este bătut cu sălbăticie de mai mulţi agenţi de pază, în centrul Aradului. La aproape două luni de la incident, niciunul dintre agresori nu este cercetat.

Bătaia a avut loc în urmă cu două luni, când tânărul de 22 de ani l-a rănit cu un cuţit pe unul dintre bodyguarzi, într-un local din centrul Aradului.
A fost descoperit câteva zeci de minute mai târziu de colegii celui atacat, care şi-au făcut singuri dreptate, lovindu-l cu sălbăticie pe tânăr, chiar peste drum de Primăria Municipiului Arad.

După o avalanșă de pumni, picioare și bastoane primite în cap și pe întreg corpul, tânărul s-a prăbuşit la pământ. Apoi, deşi căzut la pământ, inconștient, agenții de pază continuă să-l lovească cu picioarele.

În cele din urmă apar și paramedicii SMURD. Aceștia se îndreaptă spre tânărul căzut jos, îl țin de mână, probabil pentru a-i simți pulsul, îl mai lasă un timp pe trotuar și apoi îl urcă pe targă.
În câteva minute, tânărul a primit de la bodyguarzi peste 50 de lovituri.
Singurul arestat, tânărul agresat
La aproape două luni de la incident, niciunul dintre agresori nu a fost pus sub acuzare, deși anchetatorii au aceste imagini din 29 decembrie 2019, scrie
Cel bătut cu bestialitate a fost, inițial, arestat în 31 decembrie 2019 sub acuzația de tentativă de omor, iar ulterior măsura preventivă a fost înlocuită cu arestul la domiciliu.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *