Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

Tânără gravidă infectată cu noul coronavirus, moartă la spital în Timişoara

O tânără de 32 de ani, însărcinată în cinci luni, a murit după ce s-a infectat cu SARS-COV 2. Tânăra aştepta primul ei copil şi era internată de o săptămână la secţia ATI de la Maternitatea din Timişoara.
O tânără gravidă în luna a cincea, infectata cu COVID-19, a murit la Maternitatea Bega. Femeia începuse să se simtă rău în urmă cu mai bine de o saptamana, aşa că a mers la Maternitatea Bega, spital suport COVID. A fost internata direct la Terapie Intensiva intrucat starea ei s-a deteriorat foarte repede
„Am avut o gravida 32 de ani COVID pozitiv, cu sarcina de 18 saptamani, cu o forma grava, foarte grava, asa a venit. Din pacate, cu toate eforturile depuse si cu toate tratamentele, in cursul zilei de ieri a fost intubata si in cursul dupa amiezii a facut stop cardirespirator neresuscitabil.

A stat internata la noi mai mult de o saptamana, a stat numai in Terapie, numai cu oxigen, numai cu masca, a avut o afectare incredibila a plamanilor, 70 % afectare pulmonara pe tomograf. Nu a venit prea tarziu, dar sunt forme de o agresivitate nemaintalnita pana acum.”, a declarat medicul Marius Craina, seful Maternitatii Bega din Timisoara.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *