Actualitate

Tanarul acuzat ca si-a înjunghiat prietena a fost arestat preventiv

Tanarul acuzat ca si-a înjunghiat prietena a fost arestat preventivUn tânăr de 24 de ani, din Vaslui, acuzat că după un scandal în școala în care învăța prietena lui, în vârstă de 14 ani, a înjunghiat-o de față cu mama fetei, a fost arestat preventiv. Adolescenta este internată în spital, în stare stabilă.
Magistrații din cadrul Judecătoriei Vaslui au dispus arestarea preventivă a lui Nicușor Cucu, de 24 de ani, pentru comiterea a zece infracțiuni, printre ele regăsindu-se cele de sechestrare, amenințare, lovire și port ilegal de obiecte periculoase.

Acesta a intrat în școala din satul Buda, comuna Oșești și a înjunghiat-o pe iubita sa în vârstă de 14 ani.

Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui și dispune arestarea preventivă a inculpatului Cucu Nicușor Ionuț, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, pe o durată de 30 de zile“, au precizat judecătorii vasluieni.

Conform anchetatorilor, individul a avut o relație de dragoste cu minora de 14 ani, dar, la un moment dat, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui s-a sesizat și a început o anchetă. De asemenea, părinții fetei ar fi refuzat ca cei doi tineri să continue relația, fapt care l-ar fi iritat pe tânăr.

Acesta a mers la Școala „Luiza Zavloschi”, din satul Buda, comuna Oșești, județul Vaslui, unde ar fi făcut scandal.

La un moment dat, mama minorei i-a spus tânărului să meargă cu toții spre casă, pentru a se calma. Pe drum, tânărul s-ar fi certat din nou, iar, la domiciliul minorei, ar fi tăiat-o pe aceasta la mână. Fata este internată în spital, fiind emis un certificat medico-legal pentru șapte zile de îngrijiri medicale. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile“, a declarat sâmbătă Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Tânărul ar fi forțat eleva să meargă cu el într-un alt sat, fapt pentru care este cercetat pentru sechestrare de persoane.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *