Actualitate

TAROM reia zborurile începând cu data de 2 mai

TAROM reia zborurile începând cu data de 2 mai
TAROM reia zborurile începând cu data de 2 mai

Compania naţională TAROM anunță că va relua zborurile începând cu 2 mai.

Prima destinaţie de zbor este Amsterdam, iar în următoarele zile vor fi efectuate curse şi spre Atena, Paris şi Frankfurt, transmite B1.ro.

După ce activitatea TAROM a fost paralizată de restricțiile impuse de coronavirus de la începutul lui mai principala companie aviatică a ţării revine la viaţă.

Pe 2 şi 4 mai compania va opera un zbor spre Amsterdam, respectiv Atena, iar în data de 6 mai vor putea fi făcute călătorii spre Paris, Frankfurt şi Amsterdam.

Zborurile se înmulţumesc ulterior, pe 8 mai, când pot fi rezervate bilete şi spre Munchen.

Adina Vălean, comisarul european pentru transporturi a afirmat că sunt necesare nişte măsuri de distanţare socială pentru a relua zborurile, însă nu au fost încă alcătuite.

Amintim în acest context că potrivit comisarului european pentru transporturi, Adina Vălean, vor fi menţinute distanțarea socială în aeroporturi și avioane.

Guvernul a aprobat în şedinţa de Guvern de joi seara, acordarea unui credit de salvare pentru companiile aeriene româneşti Blue Air şi Tarom. Acestea au solicitat anterior o sumă de 130 de milioane de euro pentru a trece cu bine peste criza declanşată de pandemie.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *