Actualitate

Taximetrist înjunghiat în gât și spate de un tânăr pe care îl luase în cursă!

Taximetrist înjunghiat în gât și spate de un tânăr pe care îl luase în cursă!Un taximetrist din Timișoara a ajuns la spital, azi noapte, după ce a fost atacat cu un cuțit de către un client care l-a tăiat pe gât și pe spate, apoi a fugit. Colegii taximetristului s-au mobilizat și l-au prins pe agresor, pe care l-au predat polițiștilor.

Potrivit tion.ro, tânărul de 22 de ani le-a povestit polițiștilor că a vrut să vadă „cum este să omori un om”, povestesc surse din cadrul anchetei.

Taximetristul agresat le-a povestit polițiștilor că a fost solicitat de un tânăr, iar la un moment dat, în timpul cursei, acesta i-a spus să tragă mașina pe dreapta, a scos un cuțit și l-a tăiat în zona gâtului și a spatelui, apoi i-a furat tableta și a fugit.

Colegii taximetristului s-au mobilizat, iar la scurt timp au reușit să îl găsească pe agresor, l-au imobilizat și l-au predat polițiștilor de la Secția 1 din Timișoara, care l-au dus la audieri, scrie news.ro.

Polițiștii au aflat că tânărul are 22 de ani și este din județul Gorj, însă acesta a fost incoerent în declarații în fața anchetatorilor.

Taximetristul rănit a fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Tânărul de 22 de ani din Gorj ar putea fi acuzat de tentativă de omor.

Reporterntv.ro

Citeste si...