Actualitate

Testul figurilor ascunse: Află cum te văd EXACT cei din jur

Testul figurilor ascunse: Află cum te văd EXACT cei din jurFoarte mulți oameni sunt curioși în legătură cu ce zic ceilalți despre ei, iar tu poți afla acest lucru spunând ce ai văzut prima oară în imaginea de mai jos.

Spune ce vezi, fără să te gândeşti prea mult!
Prima oară ai văzut o față de bărbat = ești puternică și încăpățânată

Ai o voință puternică și indiferent cât de grea ar fi viața nu îți arăți frustrările sau tristețea altora. De obicei, pari veselă și fără griji, pentru că nu lași să se vadă ce simți și gândești, iar în cadrul unor grupuri ești energică și ai capacități înăscute de lider.

Te adaptezi ușor, dar ești capabilă să iei decizii ferme, așa că analizezi bine totul și nu-i prea urmezi orbește pe alții. În ochii multora, tu ești plină de energie pozitivă și oamenii sunt fericiți dacă pot sta prin preajma ta, pentru că oricum te înțelegi bine cu oricine. Ai o voință puternică și nu-ți place să te încrezi prea mult în alții sau să depinzi de altcineva. Ești extrem de curioasă și nu-ți place să te învârți în jurul cozii, drept pentru care ești percepută a fi foarte directă.

Iei foarte în serios relațiile și prieteniile, motiv pentru care, de mult ori, îi tratezi pe alții mai bine decât te porți cu tine însăți. Din acestă cauză, câteodată, ai tendința să fii nesigură pe tine și ai nevoie de aprecierile celor din jur, ca să-ți amintești de ce ești în stare.

Prima oară ai văzut o femeie = ești generoasă și ai o atitudine pozitivă

Știi să-ți menții motivația și dai 100% din tine când vine vorba despre a-ți urmări visele. Oamenii te admiră pentru această calitate și apreciază generozitatea ta și atitudinea pozitivă asupra vieții. Când te afli într-un grup, nu numai că ești bună la planificări și delegări de sarcini, dar și foarte eficientă în implementarea lor.

Ești un fin observator al împrejurimilor, atitudinii celorlalți și limbajului corporal la oricine. Când vorbești cu cineva, faci tot posibilul să nu jignești pe nimeni, deoarece ești foarte empatică și îi tratezi pe ceilalți așa cum ai vrea să se comporte lumea cu tine. Ești adorată de multe persoane, pentru că deții abilități interpersonale deosebite.

Totuși, ești foarte pretențioasă când vine vorba de alegerea prietenilor și a oamenilor care să-ți fie aproape în momentele importante. Acest lucru se datorează faptului că știi ce se va întâmpla dacă stai prea mult în jurul oamenilor toxici, adică știi că vei fi afectată negativ de prezența și energiile lor. Te cunoști foarte bine și stabilești în jurul tău granițe destul de clare cu privire la cât de mult trebuie să se apropie cineva fizic sau chiar și psihic de tine.

Feminis.ro

Citeste si...