Scitech

The Handsome Collection este cel mai recent joc gratuit al magazinului Epic Games Store

The Handsome Collection este cel mai recent joc gratuit al magazinului Epic Games Store
The Handsome Collection este cel mai recent joc gratuit al magazinului Epic Games Store

Indiferent ce credeți despre practicile de afaceri ale Epic, nu se poate nega faptul că compania este deosebit de generoasă cu cadourile sale gratuite.

S-a predat totul, de la titluri indie mai mici precum Little Inferno la experiențe mai mari, AAA precum Grand Theft Auto V și Civilization 6.
Chiar dacă nu cumpărați niciodată un singur titlu din magazinul Epic Games, merită întotdeauna să vă opriți în fiecare săptămână pentru a vedea care este noul joc gratuit. De cele mai multe ori, este ceva rezonabil de înaltă calitate, care ar putea doar să vă păstreze distrați pentru o zi sau două.

Jocurile gratuite de săptămâna asta te vor prinde puțin mai mult decât atât: Epic dă frâșii Borderlands: The Handsome Collection (în mod normal 60 USD). Cu Colecția, obțineți atât Borderlands 2 cât și Borderlands: The Prequelet, precum și toate extensiile și conținutul DLC lansate pentru ambele jocuri.
Timpul lui Epic cu acest cadou nu ar putea fi mai bun.

Momentan, Epic Games Store se află în mijlocul celui de- al doilea său Mega Sale anual , care oferă reduceri abrupte la o mare varietate de jocuri, inclusiv Borderlands 3. Așadar, dacă decideți să apucați Handsome Collection și să terminați să vă bucurați de ea, puteți trece perfect la a treia intrare majoră din franciză pentru doar 20 de dolari (datorită reducerii existente de 50 la sută și cuponului epic de 10 $).

În total, a plăti 20 de dolari pentru a experimenta aproape întreaga colecție Borderlands nu este o afacere proastă.

Este păcat că The Handsome Collection nu include jocul inițial, dar puteți oricând să obțineți ediția GOTY separat pentru 30 de dolari dacă simțiți dorința.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *