Stiri Nationale Si Internationale.

Tinerii romani primesc pana la 70.000. Vezi daca te incadrezi si tu in conditiile cerute!


S-a dat lege pentru tinerii romani, deoarece populatia tot mai des scade, iar tineri prefera sa plece peste hotare, iar Guvernul Roman s-a hotarat sa ii motiveze cu aceasta suma pentru a-si deschide o afacere in tara, relateaza wow.bzi.ro.

Suma oferita de stat este de 70.000 de lei pe proiect, pentru activitatea productiei, servicii medicale, sanitar-veterinare si agroturism, iar suma de 50.000 de euro pe proiectul altor activitati derulate in tara.

Beneficiari – De acest sprijin pot beneficia fermierii sau membrii unei gospodarii agricole din spatiul rural, care isi diversifica activitatea prin infiintarea unei activitati non-agricole pentru prima data. Persoanele fizice neautorizate nu sunt eligibile.

Microintreprinderile si intreprinderile mici din spatiul rural care isi propun activitati non-agricole pe care nu le-au mai efectuat pana la data aplicarii sprijinului, microintreprinderi si intreprinderi mici noi, infiintate in anul depunerii Cererii de finantare sau cu o vechime de maxim trei ani fiscali, care nu au desfasurat activitati pana in momentul depunerii proiectului, pot beneficia de asemenea de sprijin.

Sprijinul nerambursabil va fi acordat sub forma de prima in doua transe.
– 70% din cuantumul sprijinului dupa semnarea Contractului de finantare;
– 30% din cuantumul sprijinului se va acorda cu conditia implementarii corecte a Planului de afaceri fara a depasi 5 ani de la data semnarii contractului de finantare.

Mai multe informatii se pot gasi pe site-ul afir.info.

Distribuie


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *