Sport

Simona Halep explică absența sa de la Madrid Open

Simona Halep a anunțat că nu va participa la Madrid Open într-un mesaj postat pe rețelele sociale, explicând că corpul său necesită mai mult timp pentru a fi pregătit pentru revenirea în circuitul WTA scrie digi24.ro

Halep a evidențiat dificultatea acestei decizii, exprimând dorința de a reveni cât mai curând posibil, dar subliniind importanța acordată pregătirii corespunzătoare.

Din păcate, corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit și am luat decizia dificilă de a nu juca la Madrid. E greu, pentru că vreau să mă întorc cât mai repede în circuit, dar experiența îmi spune să nu mă grăbesc. Mulțumesc Mutua Madrid Open pentru wild card-ul acordat și fanilor mei”, a menționat Halep în mesajul său.

La turneul Madrid Open, pe tabloul principal sunt prezente trei jucătoare române: Ana Bogdan, Sorana Cîrstea și Irina Begu. Ana Bogdan va întâlni în primul tur pe Xiyu Wang din China, Irina Begu va juca împotriva lui Linda Fruhvirtova din Cehia, iar Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 27, va intra direct în turul doi.

Simona Halep rămâne concentrată pe recuperare și pregătirea adecvată pentru revenirea în competiție, iar fanii îi sunt alături în această perioadă de pauză. Până atunci, celelalte reprezentante ale tenisului românesc vor continua să își reprezinte țara la Madrid Open.