Scitech

Atentie pentru utilizatorii de rețeaua de socializare Facebook, se va SCHIMBA TOTAL! Anunțul făcut de fondatorul Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a declarat ca astazi se va schimba ceva strategie importanta la reteaua de socializare Facebook, care va urma sa nu se mai puna accent pe intimitatea nimanui si nici sa fie preocupatii de vietile private, relateaza b1.ro.

Prin urmare, aplicația Facebook își va schimba total conceptul: dacă până cum postările publice erau cele faimoase și cele care îi făceau pe utilizatori să folosească platforma, Mark Zuckerberg a anunțat că mesajele private vor fi „vedetele” în viitor.

„Cred că ar trebui să lucrăm spre o lume în care oamenii să poată vorbi în mod privat și să trăiască liber, știind că informațiile lor vor fi văzute doar de cine doresc să le vadă și nu vor rămâne totdeauna în jur.

Dacă putem ajuta la mutarea lumii în această direcție, voi fi mândru de diferența pe care am făcut-o.

Vedem deja astăzi cum mesajele private, poveștile efemere și grupurile mici sunt de departe formele de comunicare cu cea mai mare creștere”, scrie Zuckerberg, într-o notiță publicată pe Facebook.