Stiri Nationale si Internationale.

Tragedie de ultima ora! Un autocar cu zeci de turisti romanii, s-a lovit puternic de un alt autoturism, 49 de persoane in stare..


Un autocar plin cu 49 de persoane, s-au acidentat in Brasov, accidentul rutier s-a produs pe drumul national 1, in zona Poiana Tapului, fiind statiunea Bustenii, relateaza www.cancan.ro.

Primele detalii date din sursele de la fata locului, sunt ca pasagerii s-au dat singuri jos din autocar, nefiind nici unu ranit, doar o singura persoana care a intrat in impact cu masina in autocar, este ranita, avand nevoie de asistenta medicala.

Un autocar, în care se află 49 de turişti, a fost implicat într-o coliziune cu un autoturism, în urma accidentului niciunul dintre pasagerii autocarului nefiind rănit, anunţă romaniatv.net.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Prahova au declarat că autocarul a intrat în coliziune cu un autoturism, accidentul producându-se pe sensul de mers Braşov – Ploieşti al DN 1

 

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!


Tags

Sunt opinii pe subiectul “Tragedie de ultima ora! Un autocar cu zeci de turisti romanii, s-a lovit puternic de un alt autoturism, 49 de persoane in stare..

  1. VIRGIL

    “Un autocar plin cu 49 de persoane, s-au acidentat in Brasov…” pai Poiana Tapului e in Brasov ??? Nici macar in JUDETUL Brasov, cin in Prahova. Mai jurnalistilor !!!!!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *