Actualitate

Tragedie ingrozitoare! O explozie la un depozit de artificii, 12 morti si 30 de raniti grav! IMAGINI CUTREMURATOARE…

Tragedie ingrozitoare! O explozie la un depozit de artificii, 12 morti si 30 de raniti grav! IMAGINI CUTREMURATOARE…Imagini devastatoare la un depozit de artificii, unde a explodat toata locatia, producand 12 morti si peste 30 de raniti grav in urma exploziei, relateaza m.b1.ro.

„Cel puţin 12 persoane şi-au pierdut viaţa, între care cinci copii, şi alte 30 au fost rănite într-o explozie produsă luni noaptea la un depozit de artificii din statul mexican Puebla”, au anunţat marţi autorităţile mexicane citate de Agerpres via Reuters.

Deflagratia s-a produs ieri noapte spre marti, in localitatea San Isidreo, din Chilchotla, la aproximativ 270 de km de Ciudad de Mexico, în apropiere de statul Veracruz, în timpul pregătirilor pentru un festival religioase ce urmează să aibă loc pe 15 mai.

„Un grup de persoane se aflau în încăperea unde era depozitat materialul pirotehnic ce urma să fie folosit la festivităţi.

Artificii lansate de cineva din afara casei au căzut peste materialul depozitat, provocând explozia care a distrus depozitul”, a anunţat guvernul statului Puebla într-un comunicat.
Nouă persoane au fost ucise pe loc şi alte trei au murit după ce au fost duse la spitale din apropiere.

Explozia de la San Isidro survine la mai puţin de cinci luni după un alt incident similar în Mexic în care au murit 42 de persoane.

 

Citeste si...