Sport

Tragic! Cristi Borcea a fost deconectat de la aparate. Dinamovistul a fost scos în secret din spital!

Tragic! Cristi Borcea a fost deconectat de la aparate. Dinamovistul a fost scos în secret din spital!Cristi Borcea este din nou in puscaria de la Jillava, dar se pare ca acesta are grave probleme de sanatate, fostul finanator al echipei Dinamo, a fost internat la Spitalul Floreasca din Bucresti, din cauza unor probleme la inima, relateaza b1.ro.

Cristi Borcea a ieșit în secret din spital, după aproape două zile de stat în clinică!

Așa cum era firesc, i s-au făcut o serie de investigații, de la EKG până la analize amănunțite la nivelul inimii și apoi, după rezultate, i s-a prescris un tratament special, care să atenueze un pic din condițiile de detenție din celulă, umezeală, frig și lipsa unei diete corespunzătoare în afectiuni cardiace”, au dezvăluit surse de la fața locului pentru WOWbiz.ro

Borcea a suferit în trecut mai multe afecțiuni ale inimii, iar săptămâna trecută a acuzat înțepături în zona pieptului. Mediciid e la penitenciar au solicitat transferul acestuia la un spitald e urgență.

”Se simțea foarte rău în celulă, așa că, imediat, a fost dus la investigații la clinica penitenciarului!

După primele analize însă, s-a ajuns la concluzia că el trebuie transportat la Floreasca!

Starea lui era delicată și nu s-a riscat nimic. Putea face oricând un preinfarct și situația s-ar fi complicat! Bine că s-a ajuns la timp la spital și Borcea  a intrat sub observația specialiștilor!

Este ținut acum sub observație și monitorizat permanent”, au povestit apropiații lui Borcea.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *