Actualitate

Traian Băsescu, declara interzicerea mașinilor diesel în România: „Lovește în primul rând populația simplă”

Traian Băsescu, declara interzicerea mașinilor diesel în România: “Lovește în primul rând populația simplă”Traian Basescu face declaratii in legatura cu interzicerea masinilor Diesel in tara, motivul a fost care a dus la protestul si ascensiunea partidelor extremiste din UE, relateaza b1.ro.

„Liderii politici s-au angajat în Acordul de la Paris să reducă emisiile de CO2.

Cum le-a dat prin cap să facă? Să interzică mașinile diesel și să mărească acciza la combustibil.

Credeți că cei din multinaționale plătesc?

Nu, pentru că ei au mașinile pe firmă, în schimb plătește navestistul care are o mașină diesel cu care se deplasează din satul lui la Paris unde are locul de muncă”, a precizat Traian Băsescu.

Fostul presedinte, Traian Basescu spune cat de mult iar afecta pe cetatenii romanii daca se pune in aplicare interzicerea masinilor Diesel in Romania.

„Sau pentru români, cele mai multe mașini sunt diesel în România.

Interzicerea mașinilor diesel lovește în primul rând populația simplă. Creșterea accizelor la combustibil lovește oamenii de rând și nu pe cei bogați care au mașinile din firmă”, a arătat Traian Băsescu.

Traian Basescu a mai declarat ca astfel de măsuri plus lipsurile economice ce lovesc generația tânără duc în cele din urmă la proteste pe model „Rezist” sau „vestele galbene” din Franța.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *