Publicitate
Sanatate

Transformarea uluitoare a unei tinere care a slabit 92 de kilograme! Dieta-minune a devenit virala! Acum e superba fata!

Publicitate

Transformarea uluitoare a unei tinere care a slabit 92 de kilograme! Dieta-minune a devenit virala! Acum e superba fata!O tanara de 26 de ani din Noua Zeelenda s-a transformat radical. Simone Anderson a reusit sa slabeasca 92 de kilograme!
Intai si intai si-a facut un plan de exercitii de la care nu s-a abatut sub nicio forma.

„Îl vedeam ca pe orice alt eveniment important şi nu îl schimbam sau modificam indiferent de orice se întâmpla”, a declarat ea.
Apoi si-a planuit mesele in avans pe o saptamana intreaba.

Publicitate

„Îmi petreceam câteva ore în fiecare duminică, plănuindu-mi mesele pentru întreaga săptămână, iar apoi mă duceam la cumpărături să-mi cumpăr ce trebuie, să-mi gătesc şi să-mi prepar mesele”, a mai spus Simone pe contul ei de Instagram.
Micul dejun: un shake realizat dintr-o banană cu lapte

Gustare: o mână mică de nuci amestecate şi un fruct mic

Prânz: omletă cu legume

Cină: orez brun, somon, avocado şi un ou fiert tare

După cină, obişnuieşte să bea un ceai pentru a-i potoli pofta de dulce

„Eu nu am tăiat nici o grupă de alimente ca să nu simt dieta ca fiind una fadă, ci am transformat-o într-un stil de viaţă. Văzând cât de mulţi oameni sunt afectaţi de greutate şi câţi au decis să-şi schimbe stilul de viaţă, fiind inspiraţi de mine, sunt foarte mândră de ceea ce am obţinut şi voi continua să postezi tot ceea ce fac pentru a-mi menţine greutatea ca să-i motivez şi pe alţii”, a mai declarat femeia din Noua Zeelanda

Wowbiz.ro

Publicitate

Citeste si...