Actualitate

Trei morți la Iași, în mașina condusă de o șoferiță de 18 ani care n-a acordat prioritate unui TIR. Fata a scăpat cu viață !

Trei persoane și-au pierdut viața în urma unui accident rutier produs în localitatea Scânteia, județul Iași, pe unul dintre cele două drumuri care leagă Iașiul de Vaslui. Accidentul s-a produs după ce un autoturism Opel, cu cinci persoane, nu a acordat prioritate TIR-ului care circula pe drumul principal.

În urma impactului, trei pasageri din Opel au murit înainte ca salvatorii să poată ajunge să încerce să îi scoată din mașina avariată. Unul dintre cei doi supraviețuitori care au fost transferați la Spitalul Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași este șoferița, o tânără de 18 ani, care era începătoare. Cele trei persoane care au murit sunt din localitatea Țibănești.

Șoferul TIR-ului a scăpat fără răni majore, medicii depistând doar contuzii minore, acesta fiind transportat alături de ceilalți doi pasageri din Opel la spital pentru a fi investigați suplimentar.

Șoferița de 18 ani și pasagerul care a supraviețuit impactului au suferit mai multe traume, dar viața nu le era pusă în pericol în momentul transferului la spital. „ISU Iași a fost solicitat să intervină în jurul orei 13.00 la un accident rutier soldat cu șase victime.
Acesta a fost produs pe raza comunei Scânteia, între un autotren și un autoturism.

În urma accidentului au rezultat șase victime, dintre care trei care prezentau leziuni incompatibile cu viața, iar celelalte trei erau conștiente”, a declarat Gabriel Covăsneanu, purtător de cuvânt al ISU Iași. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție au precizat că a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și ucidere din culpă și se efectuează momentan cercetări suplimentare.

sursa

 

Citeste si...