Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

Trei politisti aradeni, acuzati ca au snopit în bataie un minor de 16 ani

Trei politisti aradeni, acuzati ca au snopit în bataie un minor de 16 aniPărinții unui copil de 16 ani din localitatea arădeană Șagu acuză trei polițiști că le-ar fi snopit în bătaie băiatul.

Întâmplarea s-a petrecut, potrivit spuselor părinților și minorului, miercuri seara, la Postul de Poliție din localitatea vecină, Vinga.

Liliana Petrescu a declarat că, miercuri seara, unul dintre copiii săi a fost ridicat de trei polițiști, minorul fiind bănuit că ar fi coautor al unui furt dintr-o locuință din localitatea Șagu, scrie specialarad.ro. Atât mama, cât și fiul său, spun că oamenii legii i-ar fi aplicat minorului o corecție fizică pentru a-l determina să recunoască un furt pe care, spun tot aceștia, nu l-ar fi comis.
Au venit trei polițiști, Raul Bibarț, Silviu Ruță și încă un polițist pe care copilul nu îl cunoștea, dar nu cu mașina de Poliție. L-au luat și l-au dus la Postul de Poliție din Vinga, nu din Șagu, de unde suntem noi, unde l-au lovit în cap, peste picioare, la coaste și peste mâini. I-au dat ochelarii jos, copilul având dioptrii mari și i-au dat cu bocancii în cap și cu pumnii în coaste. Au vrut să-l facă să recunoască o faptă pe care de fapt nu a comis-o. La final l-au pus să semneze o declarație bătută la calculator și i-au spus Semnează aici, f***-ți m***i m***i și recunoaște tot ce ai furat, iar copilul, de frică să nu mai fie bătut iar a semnat, dar nu știa ce, nici măcar nu a putut să citească ce a semnat. Nu l-au luat doar pe el, ci pe încă un băiat, pe care l-au dus la Arad, ca să-i ia amprentele”, spune Liliana Petrescu.

Cât despre presupusul furt, mama minorului de 16 ani spune că: „Am înțeles că ar fi vorba despre o pereche de papuci, ceva parfumuri și cred că niște bani. Acestea ar fi fost furate dintr-o casă din Șagu. L-au luat pe copilul meu fiindcă el și celălalt băiat munceau cu ziua la o casă din vecini, la niște lemne. Și eu mai lucrez acolo, la un domn, unde mai fac curat. Și fiindcă cei doi copii lucrau acolo, polițiștii s-au gândit că ei au furat. Nu suntem o familie înstărită, dar copilul meu nu a furat niciodată, nimic. Tocmai de aceea mai muncea cu ziua pentru a-și mai câștiga un bănuț. N-am auzit să fie bătuți violatorii și criminalii, dar au bătut un copil nevinovat„.

Citeste mai mult pe RTV.NET:

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *