Scitech

TSMC lucrează în continuare cu Huawei

TSMC lucrează în continuare cu HuaweiGoogle, Qualcomm, Intel și ARM sunt doar câteva dintre companiile care au suspendat operațiunile cu Huawei.

Gigantul de tehnologie chinez are la dispoziție 90 de zile să găsească o soluție prin care să meargă mai departe. Guvernul Statelor Unite ale Americii a oferit companiei o licență temporată până pe 19 august 2019.

În tot acest timp, toate companiile americane care au contracte cu Huawei pot să colaboreze în continuare cu producătorul.

Dar, există și parteneri care nu pun punct afacerilor cu Huawei.
Livrările TSMC pentru Huawei nu vor fi afectate de interdicție.

Informația a fost confirmată pentru Reuters de un reprezentant TSMC. Inițial, agenția de știri comunicase că RSMC va ”adera la impactul” interdicției Huawei în SUA.

Compania din Taiwan este lider în producția de cipuri. De asemenea, este responsabilă de producția cipurilor Kirin pentru smartphone-urile Huawei.

Procesoarele de la Apple, MediaTek și Qualcomm sunt produse tot de TSMC.

La o zi după ce ARM a anunțat că suspendă operațiunile cu Huawei, TSMC anunță că lucrează în continuare cu gigantul.

Totuși, este posibil ca Huawei să aibă permisiunea de a produce în continuare cipurile deja existente pe baza tehnologiei ARM. Ne referim la toate procesoarele Kirin pentru telefoane actuale.

Huawei nu este nevoită să caute un alt producător pentru a produce procesoarele Kirin.

Astfel, teoretic nu ar trebui să aibă probleme cu producția de smartphone-uri cu ajutorul stocului de componente pe care și l-a pregătit.

Noobz.ro

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *