Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Politica

Tudor Chirilă ataca Guvernul: „ticăloși” pe Klaus Iohannis și pe Florin Cîțu: „Terminator și Superman”

Actorul, Tudor Chirila, tuna si fulgera in legatura cu Klaus Iohannis, care l-a sustinut de foart multi ani impotriva PSD-ului, dupa ce l-a demis pe Gitu prin motiunea de cenzura, artistul este in acest fan USR-PLUS, avand o reactie acida asupra presedintelui Klaus Iohannis, relateaza www.b1tv.ro.

„Latest news e că a căzut guvernul Cîţu. Urmează încercarea unui președinte, la fel de ticălos ca prim ministrul lui, de a-l repune în drepturi.

Cu orice risc.

Că doar Superman se înțelege de minune cu Terminator.

Ce ironie a căzut pe România.

Să aibă un președinte care se ipostaziază în Terminator și care face din asemănarea cu actorul din film un act de narcisism.

Ticăloșia premierului și a președintelui care au aruncat țara în criză are legătură cu tot ce am scris mai sus. Pentru că o societate cu bolile de mai sus produce astfel de ‘lideri’.

Klaus Iohannis a fost votat pentru nimic altceva decât că de partea cealaltă era Viorica Dăncilă.

A fost votat pentru că o mare parte din populație era sătulă de mafia PSD.

Tudor Chirilă, după tragedia de la spitalul din Constanța: „Asta vedem când un prim-ministru ticălos pune eșecul campaniei de vaccinare în cârca influencerilor sau vedetelor”

„România fuge de la locul accidentului.

Asta vedem când un prim-ministru ticălos pune eșecul campaniei de vaccinare în cârca influencerilor sau vedetelor, când își demite miniștrii fără explicații sau reproduce ca un papagal discursuri de la centru, asta vedem când un congres ajunge să blocheze o țară întreagă ca să-și dispute doi papagali leadershipul unui partid pus pe împărțit miliarde de euro la baronii corupți în timp ce alți corbi politici dau rotocoale hoitului încă neputrezit definitiv”, a mai declarat actorul.

Citeste si...