Actualitate

ULTIMA ORA! Bilantul mortilor a urcat in atacul terorist de ieri, 5 morti si 40 de raniti, dupa ce o masina a dat peste multimea de oameni pe un pod din Londra!

ULTIMA ORA! Bilantul mortilor a urcat in atacul terorist de ieri, 5 morti si 40 de raniti, dupa ce o masina a dat peste multimea de oameni pe un pod din Londra!Bilantul celor ucisi din atacul terorist de ieri a urcat la cinci morti si 40 de raniti grav, in urma unei masini care a dat peste multimea de oamenii, relateaza spynews.ro.

Tragedia s-a produs pe un pod din Londra cand cetatenii englezi se intorceau de la servici.
Chiar dacă ieri a avut loc un asalt asupra Parlamentului, astăzi, la o zi după cumplitul incident, navetiştii şi angajaţii din capitala Angliei au fost văzuţi în timp ce mergeau la serviciu.
Poliția Metropolitană a spus că este „absolut sigură” că Parlamentul poate lucra în condiţii normale, încât, potrivit tot aceleiaşi instituţii, lucrurile s-au întors la normal în Londra.

5 oameni au murit şi peste 40 au fost răniţi, ieri, după ce un bărbat a lovit cu maşina un grup de trecători, pe Podul Westminster din Londra, şi a înjunghiat mortal, la intrarea în curtea Parlamentului, un agent de poliţie. Poliţistul, Keith Palmer, avea 48 de ani.
Autorul atacului a fost împuşcat mortal de forţele de ordine.
Din cauza incidentului, sediul Parlamentului britanic a fost plasat în stare de alertă, iar premierul Theresa May a fost evacuată din Parlament.

 

Citeste si...