Actualitate

ULTIMA ORA! Cristian Pomohaciu pedepsit pentru publicarea pozelor necenzurate cu Ileana Ciuculete in sicriu, iata ce va pati preotul!

ULTIMA ORA! Cristian Pomohaciu pedepsit pentru publicarea pozelor necenzurate cu Ileana Ciuculete in sicriu, iata ce va pati preotul!Preotul Cristian Pomohaci va fi tras la raspundere din cauza faptului ca a publicat poze cu Ileana Ciuculete necenzurate in sicriu, dupa cateva ore de inmormantarea sa, relateaza www.antena3.ro.

Contactat de reporterii Antena Stars, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat ce se va întâmpla cu părintele Pomohaci.

Potrivit acestuia, părintele Pomohaci va primi doar o mustrare, după ce a postat poze necenzurate cu Ileana Ciuculete în sicriu.

„Gestul părintelui Pomohaci nu a rămas fără ecouri.

A fost un gest neinspirat, un gest lipsit de delicateţe.

Doar familia are dreptul să facă asta.

Nu ştiu dacă părintele a avut aprobarea familiei.

Nu este normal să plasăm în spaţiul public imagini cu cei care s-au stins din această viaţă, decât dacă familia doreşte lucruri acesta.

Pot să vă spun şi despre măsură.

Gestul părintelui Pomohaci va putea fi cercetat din punct de vedere au autorităţilor bisericeşti, doar de către ierarhul din arhiepiscopia de care părintele aparţine.

Patriarhia Română nu se implică în mod direct”, a explicat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

 

Citeste si...