Actualitate

ULTIMA ORA! Cutremur de 5, 6 grade in Romania, Bucuresti si Iasi au intrat in alerta, toata tara a fost cutremurata, romanii au intrat in panica!

 

Cutremur devastator in toata Romania, acest seism cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richer, s-a simtit cel mai puternic in Bucuresti si Iasi, cat si in Constanta, relateaza digi24.ro.

Seismul s-a produs azi-noapte in jurul orei de 01:22, incat toata tara a postat pe reteaua de socializare Facebook, cum ca a fost cutremur puternic.

Din sursele Institutului National pentru Fizica Pamantului, cutremurul a fost de aproximativ 5,2 grade, iar adancimea de 100 de kilometri.

Acest seism s-a produs in zona Vrancei, zona in care tot timpul vulcani fierb si produc seisme.

Cel mai puternic cutremur de anul acesta se produsese în urmă cu aproape patru luni, la 24 septembrie, la ora 2:11. Cutremurul a avut magnitudinea revizuită la 5,3 și, la fel ca și cel din 28 decembrie, s-a resimțit destul de puternic în mare parte din țară, inclusiv în București.

Seismul, cu epicentrul în Vrancea, a fost resimțit și în Bulgaria și Republica Moldova. Adâncimea la care s-a produs a fost mai mică de 100 de kilometri.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *