Actualitate

ULTIMA ORA! Denisa Manelista diagnosticata cu cancer, cantareata este internata de urgenta la spital in Bucuresti!

ULTIMA ORA! Denisa Manelista diagnosticata cu cancer, cantareata este internata de urgenta la spital in Bucuresti!Durere fara margini in viata Denisei Manelista, cantareata a fost diagnosticata cu cancer, iar in acest moment este internata de urgenta la un spital din Bucuresti, relateaza www.cancan.ro.

Dan Capatos a anuntat cum ca Denisa Manelista are cancer la plamani, iar cantareata a reactionat imediat dupa anuntul acestuia pe Facebook.

Denisa Manelista i-a uimit astăzi pe fanii ei.

În urmă cu puţin timp, vedeta a lansat o nouă piesă, chiar dacă despre ea s-a spus că este internată în spital. ”Bună dragilor! Vă prezint cel mai nou videoclip #EstiMinuneInViataMea sper să vă placă din suflet! Like&Share dacă vă place! Vă pup pe toţi! O zi minunată să aveţi!”, a scris ea pe Facebook.

Cantareata refuza sa-si vorbeasca problemele din viata ei, aceasta se dedica in totalitate muzicii.

Blondina a postat pe Facebook o melodie intitulată: ”Mi-e atât de greu să spun”, ceea ce înseamnă că trece prin clipe grele.

O ţară întreagă e în stare de şoc de când s-a aflat că Denisa Manelista se confruntă cu probleme mari de sănătate. Artista are doar 27 de ani.

În dreptul unei postări de pe Facebook, pe pagina oficială a Denisei, mai multe persoane care îi apreciază acesteia muzica au scris că ea ar fi fost dusă şi internată de urgenţă la un spital din Capitală.

„Denisa este internată la Spitalul Sf. Ioan şi cică este grav“, a fost unul dintre mesajele fanilor, iar imediat a venit şi confirmarea, din partea altui prieten virtual: „Da, aşa este.

Este internată chiar acolo la Spitalul Sf. Ioan, chiar lângă salonul unchiului meu, am văzut-o eu, este operată pe burtă sărăcuţa, pacat că este tânără“.

 

Citeste si...